Premium werkbladencollectie

Meest complete collectie werkbladen van Nederland

Nooit meer zelf op zoek naar extra oefenmateriaal. Met onze premium werkbladencollectie krijg je vele duizenden eersteklas werkbladen op een presenteerblaadje aangeboden. Dit abonnement geeft je toegang tot exclusieve content die alleen voor scholen beschikbaar is.

Bestel nu een licentie

Premium werkbladencollectie

Meest complete collectie werkbladen van Nederland

Bestel nu een licentie
Vind snel je werkbladen in de nieuw ontwikkelde en overzichtelijk werkbladencollectie.
Rijk aanbod aan eersteklas rekenwerkbladen van groep 2 tot groep 8.
Veel werkbladen en ondersteunend materiaal voor taal.
Ook topografie komt rijkelijk aan bod.

7611 exclusieve werkbladen om zelf te printen

De premium werkbladencollectie bevat een heel grote verzameling werkbladen en ondersteunend materiaal in pdf-formaat. De werkbladen sluiten aan op de lesstof en de kerndoelen die in het basisonderwijs gehanteerd worden.

We werken met volle kracht aan het ontwikkelen van nieuwe werkbladen, dus het aanbod groeit hard.

Neem een kijkje

Nooit meer een werkblad zoek

Met de ingebouwde zoekfunctie en duidelijke mappenstructuur kun je gemakkelijk en direct de werkbladen vinden die je nodig hebt. Het is dus niet langer nodig om zelf grote verzamelingen met werkbladen aan te leggen, we hebben dat allemaal al voor je gedaan. Bovendien werken we er aan om de werkbladen aan leerdoelen te koppelen, zo kun je vanuit de leerdoelen makkelijk de bijpassende werkbladen vinden.

Neem een kijkje

Licenties en kopieerrechten

De werkbladencollectie werkt met licenties per leerkracht. Een leerkrachtlicentie geeft het recht op het downloaden van 150 werkbladen per maand en het kopiëren daarvan voor een groep van 30 kinderen.

Het starttarief voor een school is € 250,00 per jaar, dit is inclusief één leerkrachtlicentie en geeft dus recht op maximaal 1800 downloads per jaar. Iedere extra leerkrachtlicentie kost € 50,00 en geeft ook recht op 150 downloads per maand (is maximaal 1800 downloads per jaar).

Bestel nu een licentie